Recensies

Anita Bouman

Elsje heeft oog voor detail. Ze heeft precies ingespeeld wat voor een foto’s ik wilde hebben en waar ik ze voor nodig had! We zijn ook naar buiten geweest, verrassend was dat ze overal de mooie plekjes zag . De foto’s zijn heel mooi geworden, ik ben er superblij mee:) Zeker een aanrader!!! Dank je wel Elsje x

Bram Mutsaers

Fijne fotoshoot gehad. Met 5 jonge kinderen is dat een hele klus, maar Elsje was rustig en dat zorgde ervoor dat alles goed en vlot verliep.

Rogier Mommers

Elsje is een heel open en eerlijk persoon die makkelijk contact maakt en je direct op je gemak stelt. Ook luistert ze goed naar je wensen en maakt ze op zeer professionele maar ongedwongen wijze foto´s. Kortom een aanrader!

Debbie Chumman

Erg leuke foto shoot gehad, leuke sfeer. Gezellig en kinderen werden gehoord en mochten zelf meedenken. Kortom; een aanrader 🙂 En ook niet onbelangrijk: wat een gave foto’s zijn het geworden!! Dankjewel Elsje

Lianne de Vaan

Door haar openheid en enthousiasme is ze in staat hele leuke spontane foto’s te maken! Ze zal door mond op mondreclame zeker heel ver komen! Thanks Elsje, ook voor de snelheid waarmee we de foto’s binnen hebben gekregen!

Frans van Hees

Wij waren niet zo voor het laten maken van foto’s. Toch besloten in te gaan op de deal. Alleen maar lof voor Elsje. Over de manier van ontvangst, het maken van de foto’s en het resultaat zijn wij helemaal tevreden.

Adje Huijbregts

We werden vriendelijk ontvangen. Het was een gezellige, professionele shoot. Elsje nam ruim de tijd en wist mooie foto’s te maken. Het werd een geslaagde avond met een prachtig resultaat.

Daphne Collignon

Ik ben hier al meerdere malen geweest dankzij de geweldige Social Deal! Prachtige foto’s en fijne sfeer! Wij hebben er wederom veel van genoten!

Eric Hoepelman

Elsje is super vriendelijk, flexibel, professioneel en kundig. Ze houdt van haar vak en straalt dat uit. Maak je wensen kenbaar en geef haar vrijheid; je krijgt dan een prachtig resultaat.

Janneke Goris

Elsje neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en uit te zoeken wat de verwachtingen zijn van jou als klant. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Denkt mee in mogelijkheden en geeft professionele tips.

Lindy Nijhuis

Je werd heel erg op je gemak gesteld wat super fijn is voor iemand die wat onzeker is over zichzelf… Ze zorgt er voor dat je echt goed op de foto staat!!

Bart Ramos

Hele leuke familie-shoot gehad bij Elsje van Dyk. Het weer was super warm maar Elsje had een locatie met veel schaduw en bij een water waar het prima te doen was. Bovendien was het een prachtig plekje dat mooie plaatjes opleverde. Elsje werkt snel en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer, ook voor één van onze kids die het best spannend vindt om op de foto te gaan. Het resultaat is een onvergetelijke herinnering die we een mooi plekje in huis gaan geven, en ook bij opa’s en oma’s.