Recensies

Hele leuke familie-shoot gehad bij Elsje van Dyk. Het weer was super warm maar Elsje had een locatie met veel schaduw en bij een water waar het prima te doen was. Bovendien was het een prachtig plekje dat mooie plaatjes opleverde. Elsje werkt snel en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer, ook voor één van onze kids die het best spannend vindt om op de foto te gaan. Het resultaat is een onvergetelijke herinnering die we een mooi plekje in huis gaan geven, en ook bij opa’s en oma’s

Ik ben hier al meerdere malen geweest dankzij de geweldige Social Deal! Prachtige foto’s en fijne sfeer! Wij hebben er wederom veel van genoten!

Wij waren niet zo voor het laten maken van foto’s. Toch besloten in te gaan op de deal. Alleen maar lof voor Elsje. Over de manier van ontvangst, het maken van de foto’s en het resultaat zijn wij helemaal tevreden.

Erg leuke foto shoot gehad, leuke sfeer. Gezellig en kinderen werden gehoord en mochten zelf meedenken. Kortom; een aanrader 🙂 En ook niet onbelangrijk: wat een gave foto’s zijn het geworden!! Dankjewel Elsje

Fijne fotoshoot gehad. Met 5 jonge kinderen is dat een hele klus, maar Elsje was rustig en dat zorgde ervoor dat alles goed en vlot verliep.

Elsje is super vriendelijk, flexibel, professioneel en kundig. Ze houdt van haar vak en straalt dat uit. Maak je wensen kenbaar en geef haar vrijheid; je krijgt dan een prachtig resultaat.

Elsje neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en uit te zoeken wat de verwachtingen zijn van jou als klant. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Denkt mee in mogelijkheden en geeft professionele tips.

Je werd heel erg op je gemak gesteld wat super fijn is voor iemand die wat onzeker is over zichzelf… Ze zorgt er voor dat je echt goed op de foto staat!

Door haar openheid en enthousiasme is ze in staat hele leuke spontane foto’s te maken! Ze zal door mond op mondreclame zeker heel ver komen! Thanks Elsje, ook voor de snelheid waarmee we de foto’s binnen hebben gekregen!

Elsje heeft oog voor detail. Ze heeft precies ingespeeld wat voor een foto’s ik wilde hebben en waar ik ze voor nodig had! We zijn ook naar buiten geweest, verrassend was dat ze overal de mooie plekjes zag . De foto’s zijn heel mooi geworden, ik ben er superblij mee:) Zeker een aanrader!!! Dank je wel Elsje x