Baby | Kind

Van 0 tot 2 jaar

Ik vind het fotograferen van kinderen heel leuk! Vanaf 2 weken tot 2 jaar neem ik alle tijd voor jou en jou kindje in de studio. Soms duurt het even voordat wij de mooiste foto’s maken. Maar uiteindelijk lukt het altijd om mooie foto’s te schieten van jullie kleine!

Ik maak meestal gebruik van een witte achtergrond voor het fotograferen van kleine kinderen, maar het kan ook heel mooi zijn om een grijs of zwarte achtergrond te gebruiken.

Van 2 tot 18 jaar

Vanaf 2 jaar hebben wij meer mogelijkheden. Ik vind het dan ook leuk om niet alleen in studio te fotograferen maar ook buiten in de natuur.

Het levert natuurlijk andere plaatjes op dan in de studio. Denk bijvoorbeeld aan in het bos fotograferen, of in de duinen. Er zijn zoveel leuke plekjes om van te kiezen.

Zelf heb ik een aantal mooie plekjes vlakbij mijn studio waar ik graag fotografeert.

Prijs

1 kind – €75
2 kinderen – €95
3 kinderen – €110
4 kinderen – €135
Meer kinderen: €15 per extra kind

Prijzen zijn incl. 10 bewerkte foto’s in Hoge Resolutie (digitaal geleverd)
Extra foto’s kost €10 per stuk.

Extra info

Foto’s worden in de studio gemaakt tenzij anders overeengekomen. Graag contact opnemen met mij als jullie buiten gefotografeerd wil worden. Ik plan extra tijd in voor de fotoshoot.

Locaties:
Ik heb een aantal locaties waar ik graag fotografeer rondom mijn studio. Voor meer info gelieve contact op te nemen met mij.