Goed nieuws, Slecht nieuws

Geplaatst op

Lieve klanten,

Ik  heb goed nieuws! En tegelijkertijd ook slecht nieuws…

Goed nieuws als eerst: Ik ben zwanger!!! Het kwam deze keer heel onverwachts voor ons, en we zijn zo blij over de zwangerschap. Helaas word het niet een zwangerschap zoals meeste vrouwen gewend zijn. Bij ons gaat het over een zwangerschap met risico’s. Ik heb 22 Oktober een operatie gehad die voor mij best spannend was, en ik weet zeker dat de rest van mijn zwangerschap ook spannend zal blijven. Een beetje context voor de klanten die mij niet kennen: Wij zijn nog niet zo gelukkig geweest een voldragen zwangerschap te hebben. Integendeel, wij hebben nog best wat meegemaakt. 7 miskramen en een te vroeggeboren zoontje (23 weken) die overleed. Inmiddels de 9e zwangerschap voor ons. Uitgerekende datum: 19 April 2021. Vanaf 31 dec 2020 t/m 31 jul 2021 is mijn bedrijf gesloten.

Slecht nieuws dus voor sommige klanten: Door de ingreep vorige week, ben ik niet in staat kinderen onder de leeftijd van 6 jaar te fotograferen. De rede hiervoor is dat ik eigenlijk niet meer mag bukken of uiteraard op mijn buik mag liggen (voorschriften van de gynaecoloog). Dat is helaas meestal het geval bij mijn foto modellen onder de 6 jaar.

Ik vraag op dit moment de volgende van mijn klanten die fotoshoots geboekt hebben tot eind deze jaar (geldt voor mensen met kinderen jonger dan 6 jaar):

 • Zou jij als klant graag jou afspraak wil verzetten naar volgend jaar?
 • Jouw Social Deal blijft geldig. Graag de bon code noteren of de bon afdrukken voor 31 december 2020 en neem deze mee naar de shoot volgend jaar.
 • Nieuwe afspraken kan ingepland worden vanaf Augustus 2021. Er zijn nog veel mogelijkheden beschikbaar.
 • Jij als klant mag natuurlijk ook telefonish contact opnemen als het niet lukt de afspraak zelf te verzetten of als jij iets af wil spreken over de aankomende fotoshoot. Ik ben bereikbaar ma-vr: 10.00 – 16.00 uur voor het verzetten van afspraken en beantwoorden van vragen rondom de fotoshoots.

De volgende geldt natuurlijk voor alle klanten waar de fotoshoot wel bij doorgaan:

 • Heb je (milde) verkoudheidsklachten zoals, niezen, loopneus, hoesten of koorts? Annuleer dan je afspraak 
 • Geen klachten, maar toch niet zeker of jij de risico wil nemen? Annuleer dan je afspraak ❗ 
 • Jouw Social Deal blijft geldig. Graag de bon code noteren of de bon afdrukken voor 31 December 2020 en neem deze mee naar de shoot volgend jaar.
 • Ik vraag ook graag alle klanten (behalve kinderen onder de 14 jaar) een mondkapje mee te nemen. Als jij op de foto gaat mag deze uiteraard uit. Indien de foto’s buiten gemaakt worden, dan moet jij alleen de mondkapje dragen wanneer wij jullie wensen bespreken.

Ik hoop  dat iedereen een beetje begrip hebben voor mijn situatie en dat ik jullie alsnog mogen verwelkomen volgend jaar in mijn studio. Uiteraard is het voor mij dan niet meer mogelijk fotoshoots buiten te doen tenzij dat vooraf besproken worden met mij.

Liefs en tot 2021,
Elsje

Eén antwoord op “Goed nieuws, Slecht nieuws”

 1. Hallo Elsje,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Wij hadden nog geen afspraak gemaakt en we hebben uiteraard begrip voor je situatie. Geniet van je zwangerschap, neem de tijd en de rust die je nodig hebt.
  In 2021 maken wij graag een afspraak voor de social deal fotoshoot.

  Hartelijke groeten,
  Monique Sengers en Ron van Gestel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *