Geslaagd!!

Geplaatst op

Ik ben afgelopen maandag (22 oktober 2018) geslaagd voor mijn 1-jarige opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie, Breda! Zondag 28 oktober 2018 hebben we ons een expositie en diploma uitreiking gehad.

Foto’s door Paul Ranft.

Afgelopen jaar met veel plezier de 1-jarige opleiding Fotografie gevolgd. Ook fijn dat ik 6 extra studiepunten behaald hebt. Superblij samen met mijn klasgenoten: Sandra de Swart, Vione van Leeuwen, Jaco Taal, Maaike Tazelaar en Lida Houkes.

 

EXAMENOPDRACHTEN:

2 reacties op “Geslaagd!!&rdquo

  1. Gefeliciteerd Elsje! Mooie foto – series! Blij dat ik erbij was!!!
    Nu genieten van een beetje meer rust!.

    Liefs, Inge

  2. Ik heb Elsje van dichtbij meegemaakt bij het fotograferen. Een ware professional die met licht de sfeer weet vast te leggen die ze voor ogen heeft. Zij fotografeert ook ‘vreemde’ vogels. Weliswaar ‘vreemde’ maar zo mooi vastgelegd; kippenvel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *